Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

W&W

Geschreven op: Zaterdag 22 September 2007 om 16:20
Ongepast of beledigend?

Beste Lotgenoten
Ik heb een beroerte gehad dit kwam door een vernauwing in de halsslagader en ben daar voor geopereerd. Dit is een jaar geleden. Heb nu nog een doof gevoel rond het litteken en onder kaak. Ben best wel snel moe, en heb nergens zin in om wat te doen. voel me ook neer slachtig en heb soms momenten dat ik het niet meer zie zitten. rest verschijnselen van de berooerte heb ik vrij wel geen meer( had geen gevoel in de rechter arm en been en een slecht geheugen).
nu ben ik op zoek naar lotgenoten die ook een halsslagader vernauwing hebben gehad en ook geopereerd zijn, en ook dat doof gevoel onder de kaak hebben. En hoe voelen jullie je nou?

Groetjes W&W  

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Geschreven door: Willem op Dinsdag 30 Oktober 2007 om 16:25 Ongepaste reactie?

Ook ik ben geopereerd aan een vernauwing in de halsslagader na een Tia.De vermoeidheid is een restverschijnsel.Het dove gevoel onder de kaak komt omdat de zenuwen bij de operatie doorgesneden zijn,dit hersteld zich als het goed is(ik heb hier nog een beetje last van)Verder voel ik mij prima.


Geschreven door: W&W op Woensdag 31 Oktober 2007 om 14:38 Ongepaste reactie?

hallo willem
Eindelijk eens iemand op dit forum die ook een vernauwing aan de halsslagader heeft gehad. dacht dat ik de enigste was. Je schrijft dat je nog een beetje last van dat doof gevoel hebt, maar hoe lang is het geleden dat je geopereerd werd en hoe was jouw ervaring voor en na de operatie?
Ik herrinner me dag als of het gisteren was.


Geschreven door: Willem op Woensdag 31 Oktober 2007 om 17:12 Ongepaste reactie?

Ik ben in maart geopereerd.Een operatie aan de halsslagader doen ze niet altijd omdat dit ook risico met zich mee brengt omdat 2 a 3 op de honderd een beroerte krijgen tijdens de operatie,vandaar ook dat netje met electroden tijdens de operatie.
Ik voelde mij na de operatie niet beter of slechter dan voor die tijd.Wat ik nu het grootste nadeel vindt is het slikken van de pillen(5 per dag)omdat ik voorheen nooit iets slikte.


Geschreven door: W&W op Donderdag 1 November 2007 om 14:55 Ongepaste reactie?

ja, die pillen vindt ik ook niks want ik slikte voor mijn beroerte ook geen ťťn pil. Je zegt dat je een netje met elektroden op had, maar hebben ze bij jou dan geen plakkertjes er op geplakt met speciale lijm en had je dan geen band om je hoofd zo rond de slaap. Ik heb dat wel gehad, en voor dat ik naar de operatiekamer ging had ik ontzettende hoofdpijn van die band. En na de operatie had ik ook veel hoofdpijn en kon niet zo goed tegen lawaai.
Hoe vaak ben jij naar de neuroloog geweest voor controle, na de operatie?Ik maar een keer dat vond ze genoeg want ik moest maar naar de huisarts gaan als er iets was. De familie leden en kennissen vond dat maar raar na zo''n zware operatie.


Geschreven door: jan v op 6-3-2008 op Vrijdag 7 Maart 2008 om 18:24 Ongepaste reactie?

Ben ook geopereerd 25-5-2007 dood gevoel onder kin aan linkse kant heb ik ook
Ben nog steeds met pillen aan het winkelen om mijn bloeddruk goed te kijgen.
Bij sommige pillen voor bloeddruk ga ik helemaal onder uit Snel moe is ook bij mij van toepassing hard of vlug lopen gaat niet meer.Heb ook een versleten rug.
Verder neemt de huisarts het helemaal over na een kontrole


Geschreven door: mar op Woensdag 12 Maart 2008 om 20:15 Ongepaste reactie?

Ik ben geopereerd in december 2007. Ik had ook de electroden die met lijm werden vastgemaakt, maar geen band om het hoofd. Ze zullen het in ieder ziekenhuis wel anders doen. Ik heb ook nog steeds een doof gevoel maar kan me er niet druk om maken. De operatie heeft mijn leven gered dat is belangrijker. Wel ben ik nog steeds snel vermoeid en gebruik ik veel (7) medicatie per dag. Ik sta nog steeds onder controle bij de internist. De neuroloog heb ik niet weer gezien.


Geschreven door: tonny op Zaterdag 5 December 2009 om 18:45 Ongepaste reactie?

ik ben 59 jaar en ben na een tia geopereerd aan halsslagader
is allemaal hartstikke goed gegaan
het is nu BIJNA 3 maanden geleden en ben nog altijd hel erg snel moe en kort ademmigheid
zijn er mensen die dat ook hebben
dat zou ik eens graag willen horen
bij voorbaat dank


Geschreven door: Joop op Dinsdag 19 Januari 2010 om 09:28 Ongepaste reactie?

Ik ben ook geopereerd aan mijn halsslagader na een beroerte ,heb geen netje of electrode gehad maar een knijptoeter na me waar ik met reglmaat in moest knijpen,men hield min in de gaten door constant vragen aan mijn te stellen.
Ik heb nog wel een dood gevoel in mijn kaak maar ben er weer best aan ,op vermoeidheid en kortademigheid na.
Na mijn beroerte kon ik niet meer spreken en waggelde als een eend door het huis dit alles is na 2 jaar weg en ben weer voor 6 uur aan het werk.
Eigenlijk heb ik mazzel gehad dat ik een strijdlustig karakter had want ik heb een hoop weer moeten leren wat alleen wel eens lastig is dat ik veel vergeet.
Mijn sexleven heb ik ook moeten inleveren dat gaat niet meer jammer maar je moet wat inleveren.
Ben wel anders gaan leven 60 a 70 uren werken was achteraf te veel en stress niet meer doen,dan hou je het beter uit.
j.hut@dsm.com


Geschreven door: Cees op Woensdag 4 Augustus 2010 om 22:33 Ongepaste reactie?

Hallo mensen,

Ik ben 63 jaar en heb 3x een TIA en 1x een beroerte gehad. Werd toen met spoed geopereerd aan mijn halsslagader ( juli 2010 ) De operatie is bijzonder goed gegaan mag ik wel zeggen, de wond was na 1 dag volledig dicht en na 2 dagen was ik het gras weer aan het maaien en ik voelde me prima, en had geen pijn of last van mijn hals. Maar nu 3 weken na de operatie
begin ik me erg moe te voelen., is dit normaal,en hoe lang kan dit duren

Ik heb er verder gelukkig niets aan over gehouden dus ik mag van geluk spreken, heb alleen een doof gevoel in mijn onderkaak, dit is niet prettig met scheren, maar goed hier is mee te leven

Vr. gr. Cees


Geschreven door: Nina Goorhuis op Woensdag 19 Januari 2011 om 22:23 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal,

Mijn moeder is vorige week donderdag geopereerd aan de rechterhalslagader en ze krijgen haar bloeddruk maar niet stabiel wie heeft hierervaring mee of kan iets nuttigs aan info brengen. Ze hebben al 4 middelen geprobeerd en zijn nu met 5e bezig.
Ze krijgt selokeen, persantin, simvastatine, adalat, enapril, cardura xl en de goedkope versie van sectral.
De bloed druk stijgt steeds over de 200. Vanavond weer 224. vind het niet leuk meer gaat al 5 dagen zo ookal op de i.c gelegen. weet iemand raad. Vertrouwen gaat weg


Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)