Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

jacqueline

Geschreven op: Dinsdag 19 Januari 2010 om 13:44
Ongepast of beledigend?

Hallo,
Wie is er bekend met een perimesencefale bloeding? Ik heb 12 dec. jl zo''n bloeding gehad.De verschijnselen zijn als die van een hersenbloeding alleen wordt deze veroorzaakt door een gesprongen adertje. Bij mij was dat in de buurt van de hersenstam.Het bloed komt in het hersenvocht, ik kreeg ook acuut heel erg hoofdpijn en werd misselijk en moest overgeven. Ik heb een ctscan, angiografie en een MRIscan gehad, gelukkig zijn er geen afwijkingen en aneurysma''s gevonden. De prognose is goed. Ik ben nu alleen nog erg moe, heb niet veel energie en de hoofdpijn is nog wat zeurend aanwezig, m.n. als ik iets te veel doe.
Wie kent dit of heeft dit ook gehad? Ik zou graag in contact komen met lotgenoten... 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 6 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6]

Geschreven door: conny op Woensdag 17 Februari 2010 om 15:04 Ongepaste reactie?

dag jacqueline,

ook ik heb, een jaar geleden, een perimesencefale bloeding gehad. Ik ben nu 47 jaar. Ik had precies dezelfde verschijnselen en heb na eerst een week thuis, nog 1,5 week in het ziekenhuis gelegen. Ik wist niet wat me overkwam! ik was nog nooit ziek geweest en van ''''t een op ''''t andere moment doodziek. Ik dacht aanvankelijk dat ik migraine had of zo.
groetjes, conny


Geschreven door: Tonny op Zaterdag 8 Mei 2010 om 12:40 Ongepaste reactie?

Hoi jacqueline,

Of het ook een "perimesencefale" wordt genoemd weet ik zo even niet, maar drie weken terug is mij hetzelfde gebeurt. Een bloeding bij de hersenstam en er is na uitgebreid onderzoek geen afwijking in de aderen gevonden.
Wat je schrijft herken ik wel. Hoewel ik niet mag klagen over het verloop van het herstel is het idd lastig te accepteren snel moe te zijn. Ook is het soms vervelend om zelfs tegen eenvoudige dingen op te kijken als je ze weer voor het eerst gaat doen.
Hoe gaat ie inmiddels met je ?
Mvgr
T


Geschreven door: Tonny op Zaterdag 5 Juni 2010 om 12:36 Ongepaste reactie?

http://sab-zonder-uitval.blogspot.com/


Geschreven door: jacqueline op Zondag 27 Juni 2010 om 20:56 Ongepaste reactie?

Hallo Tonny,
Ik heb inmiddels op je blog gereageerd!
mvg,
Jacqueline


Geschreven door: Tonny op Maandag 28 Juni 2010 om 12:46 Ongepaste reactie?

Hoi Jaqueline,

Ja, ik zag het, bedankt. Ik zag ook dat we geen van beiden ergens een email adres hebben staan. Ik heb de mijne op de blog onder het kopje ''reageren'' (direct boven de vlaggen) gezet. Allemaal beetje omslachtig, maar anders wordt het voor de spammers wel erg makkelijk smiley

Mvgr
Tonny


Geschreven door: jacqueline op Donderdag 1 Juli 2010 om 16:10 Ongepaste reactie?

Ik heb via de mail gereageerd, als het goed is komt ie over!
gr,Jacqueline


Geschreven door: Linda op Vrijdag 11 Februari 2011 om 17:05 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal,
Ik heb eind januari een perimesencefale bloeding gehad en herstel hier nu (thuis) van.
Op internet is er weinig over te vinden, over het herstel hiervan, op bovenstaande blog na, kan ik helemaal niets vinden. Misschien kunnen jullie jullie bevindingen hier uiteenzetten?
Ik ben heel benieuwd naar hoe het herstel verloopt, hoe lang dit duurt en of jullie misschien tips hebben? Ook ben ik benieuwd welke informatie jullie van artsen meegekregen hebben en of/welke medicatie jullie krijgen.

Alvast bedankt en heel veel sterkte!
Linda


Geschreven door: conny op Donderdag 3 Maart 2011 om 17:54 Ongepaste reactie?

hallo Linda,
Ik heb januari 2009 een perimesencefale bloeding gehad. Ik ben inmiddels volledig genezen, maar ben bijv. wel vergeetachtiger dan vroeger. Ook meer hoofdpijn, duizeligheid, gevoelig voor licht en geluid. Medicatie heb ik niet gehad (soms paracetamol) mocht een half jaar niet autorijden, maar ben nu weer volledig aan het werk.
Ik hoop dat je hier iets mee kan? Ik heb wel de schrik te pakken gehad. In die zin verandert er wel iets.
Ik hoop dat je opknapt, maar neem de tijd en ga niet te snel.
sterkte


Geschreven door: Diana op Donderdag 7 April 2011 om 16:41 Ongepaste reactie?

Hoi Linda,

Ik heb ook eind januari een perimesencefale bloeding gehad en ben daar nu ook thuis van aan het herstellen. Ik vind het best lastig en kan er ook weinig over vinden. De ene dag gaat het beter en ben ik aktiever en dan ineens ben ik weer doodmoe en komt er niks uit mijn handen. Heb ik dan teveel gedaan? Of heb je goede en slechte dagen? Hoe lang kan dit gaan duren? Er is inderdaad erg weinig over te vinden.Ik heb ook weinig info van artsen erover gehad. Rustig aan zeiden ze. Heel veel sterkte, ze zeggen dat het allemaal weer goed komt.


Geschreven door: Diana op Maandag 16 Mei 2011 om 16:31 Ongepaste reactie?

Hallo daar ben ik weer, weinig reakties hier. Ik ben nu 4 maanden verder en blijf maar moe, klopt dat? Hebben jullie dat ook? Vooral op plaatsen waar veel mensen zijn word ik een soort draaierig in mijn hoofd en moet dan snel weg.
De prikkels in winkels en kleuren gaat wel beter maar gesprekken voeren is heel vermoeiend. Kan iemand mij vertellen hoe lang dit kan duren?
Alvast bedankt.


Pagina 1 van 6 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)