Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

a.eckenbach@live.nl

Geschreven op: Woensdag 27 December 2017 om 13:02
Ongepast of beledigend?

esta lezer,


Ik ben een vrouw van 59 jaar. In 2014 heb ik een cva gehad.
Het was een cva dat mijn rechterkant helemaal verlamd heeft gemaakt. Dat zal ik nooit aan wennen. Nu sinds een paar maanden heb ik het centraal pijnsyndroom. Het betreft mijn hele rechterkant. Het erg is dat het iedere dag meer wordt. Ik ben naar verschillende doctoren en ziekenhuizen geweest. Maar het mocht niet baten. Ik zou van dr. Liebrand van het ziekenhuis Geldrop naar het ziekenhuis Nijmegen worden verwezen. Ik heb alvast de moeite genomen om het eea op papier gezet. Want het duurt al maanden. Kunt u mij misschien helpen. Met iemand die dezelfde klachten.

Groetjes Sonja.


 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mildred op Zaterdag 6 Januari 2018 om 16:12 Ongepaste reactie?

Hallo Sonja,
Is het zenuwpijn. Brandende pijn.
Gr mildred


Geschreven door: Henk op Zaterdag 27 Januari 2018 om 13:50 Ongepaste reactie?

Het is van mij bijna 5 jaar geleden een hersenbloeding gehad . Rechts verlamde arm en been zo''n beetje aan over gehouden . Heb enorm veel pijn gehad vooral de gehele borststreek . Dit is nu wat minder geworden maar dagelijks loop je tegen je beperkingen op . Enorm snel moe en uitgeput .


Geschreven door: marcel van der velde op Maandag 19 Februari 2018 om 17:54 Ongepaste reactie?

ik heb een tweetal jaren geleden drie herseninfarcten gehad ik werk gewoon maar word er dagelijks mee geconfronteerd ,al bv iemand aan het eten is die geluiden word ik gek van, met alles overal beperkingen in hebben, ik ben geen prater meer terwijl ik vroeger heel veel praatte, mijn handschrift is niks meer terwijl ik vroeger heel mooi kon schrijven, is er iemand die dit herkent zou er graag eens over willen praten


Geschreven door: Jolanda op Donderdag 20 September 2018 om 18:04 Ongepaste reactie?

Hallo Sonja,

Mijn moeder heeft na een infarct ook het CPS en we zitten nu in de medische molen maar weinig effect tot nu toe. Hoe staat het er nu voor bij u? Inmiddels al na Nijmegen geweest ?

Ik hoor graag de ondernomen acties.

Met vriendelijke groet,
Jolanda


Geschreven door: Andries op Zondag 30 September 2018 om 10:00 Ongepaste reactie?

Ook ik heb 5 en een half jaar geleden een hersen bloeding gehad . Tjonge wat heb ik daarna een pijn ook gehad vooral de borststreek en nek gewoon niet normaal .Maar ja ik had het overleeft en was daar al heel dankbaar voor . Rechts arm en been ook een verlamming in , maarja als dat de prijs is voor overleven dan moet het maar . De pijn is erger als ik het erg druk heb of hebt gehad , maar als ik me rustig houd is het te dragen .ja en de ene dag beter dan de andere dat zal iedereen ook wel ervaren denk ik .


Geschreven door: Andries op Maandag 1 Oktober 2018 om 10:46 Ongepaste reactie?

Nooit geweten dat dit CPS wordt genoemd centraal pijnsydroom , ik heb altijd gedacht dat ik de enige was met die verschrikkelijke pijnen een dokter heeft me nooit vertelt dat ik dit ook nog zou kunnen krijgen na die hersenbloeding . Ik heb wel geleerd om het zoveel mogelijk te negeren terwijl die pijn er wel was , maar wilde niet volgestopt worden met pijnstillers . Nu goddank met de jaren 5 en een half jaar geleden neemt de ergste pijn wel zeer langzaam een beetje af .


Geschreven door: Van alphen op Zaterdag 27 Juli 2019 om 21:28 Ongepaste reactie?

Ook mijn man heeft een herseninfarct gehad 3mnden geleden, is door onze dochter meteen gemasserd en is naar Heliomare in Wjk aan zee gegaan . Was halfzijdig verlamd, loopt al weer een poos maar heeft nog afasie.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)