Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Daisy

Geschreven op: Dinsdag 17 Juli 2018 om 09:58
Ongepast of beledigend?

Beste lotgenoten,
Ben 54 j,heb een autoimuunziekte dat mijn organen aanvalt LUPUS,
HEB 3 maanden geleden een zoals de neuroloog het zei ,een korte beroerte gehad, symphtomen bij waren, verward praten, erg moe onhandig, had 2 jaar geleden ook een pericaditis gehad en vasulitis aan de slagader in hersenen, was niet zo erg zei reumatoloog, was wel positief voor lupus anticoluglans, deze vorm valt de bloedvaten aan in de hersenen
Ook mijn linkerbeen deed pijn, in kliniek zeiden ze zal van teveel in dezelfde houding te zitten,op mri was niets te zien,maar vertelde neuroloog ,ofwel mankeer je achteraan je hoofd een ader van bij de geboorte ofwel is hij dichtgeslibd,nooit gerookt ,sta bekend bij fam en vrienden voor gezond te leven,helaas kan ik niet lang staan en wandelen door de lupus,ik moet alle dagen 2 x bloeddruk meten was nooit echt te hoog,en als ik iet voel moet ik onmiddelijk naar spoed, nu met het warme weer heb ik soms druk in men hoofd,ben ook al van kindsaf aan migrainepatient.huil alle dagen, verwarde gevoelens.veel informatie krijg je niet was neuroloog in belgie ziekenhuis ,was erg gehaast, nu woon ik in zeeland ,kent er soms iemand een heel goede luisterende neuroloog rond deze streek, ben van kruiningen,
Veel moed voor mijn lotgenoten
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)