Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Rob.

Geschreven op: Zondag 26 Augustus 2018 om 14:02
Ongepast of beledigend?

Ik heb een thalamus bloeding gehad die doorliep tot in de hersenstam op mn 43 jaar. door teveel stres te veel en zwaar werk en te weinig rust. Ik heb een maand in erasmus mc gelegen en toen 5 maanden in een revalidatie kliniek. heb nog 2 jaar poliklinisch gerevaideerd en bij Visio gelopen en neuraal en biofysica therapie gehad. vanaf dag 1 erg veel stres door mn werkgever die door rare spelletjes te spelen met zijn bevriende arbo bureau om van me af te komen en druk op me leggen door vele variaties. Alles voor die paar rotcenten. Nu 3 jaar later nog steeds. Ik heb als restverschijnsel van dit alles snel een zeer hoge bloeddruk en fluctureerd echt continu wat overal op doorwerkt.. heb dubbelzicht en oogspasme. verticale parese aan mn ogen waardoor mn oogspieren niet meer goed werken.. heeel snel moe en elke dag hoofdpijn. hele dag door. kan geluid en licht slecht filteren en kan dingen niet loslaten cognitief.evenwicht, zie geen dieptes meer enz enz enz heb moeite met emoties en gevoel. Als ik me inspan moet ik dat later weer bekopen met veel pijn en dan lukt het gewoon niet meer, ook kan niet meer tegen onrecht en je ziet weinig aan me. alleen als ik moe word gaat mn oog knipperen aan de rechtse kant... kan mn ogen wel scherper stellen wat zeer inspannend is voor mn koppie wat extra druk en pijn geeft, wat het zwaar maakt doordat mn werkgever rondstrooit dat ik niets mankeer.. terwijl ik elke dag knok en soms dagen plat lig wat niemand ziet en als dan weer lukt dan kom ik buiten en zeggen ze zie je wel die mankeert niets..wat erg frustrerend is. Zeker omdat ik tegenover mn werk woon en deze mensen me hebben laten vallen als een baksteen.ik heb niets verkeerd gedaan is me overkomen.. en zijn er meer mensen van mijn leeftijd die dit is overkomen? thalamus bloeding/hersenstam.... en wil graag hun bevindingen horen. reacties zijn altijd welkom. ik heb wel geleerd dat je moet proberen overal boven te staan maar lijkt me heerlijk mensen te spreken die me begrijpen. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Rob op Maandag 10 September 2018 om 11:25 Ongepaste reactie?

concrete vraag................
Zijn er mensen met een thalamus bloeding, evt ook een doorloop naar de hersenstam? en wat hebben die voor restverschijnselen overgehouden aan een hersenbloeding?
zijn er uberhaupt thalamus gevallen bekend?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)