Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sofie de Nooijer en Kim Dreesens

Geschreven op: Woensdag 12 September 2018 om 14:38
Ongepast of beledigend?

Wij zijn Kim Dreesens en Sofie de Nooijer en zijn tweedejaars studenten ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Voor een schoolopdracht zijn wij beiden opzoek naar een persoon tussen de 20-60 jaar en problemen ervaart op het gebied van werk, school of vrijwilligerswerk. De problemen hoeven niet groot te zijn, maar moeten voortkomen uit een van onderstaande diagnoses:
- CVA (beroerte)
- Dwarslaesie
- Borderline
- Parkinson
- Aspecifieke chronische pijn

In deze opdracht hopen wij dat u ons wilt steunen in ons leerproces door uw verhaal te delen. De bedoeling is dat wij samen een proces doorlopen waarin wij vooral veel vragen zullen stellen om uw situatie helder in kaart te brengen en vervolgens met u zullen meedenken over oplossingen om uw functioneren op het werk te verbeteren.

Wij hebben op maandag een roostervrije dag, waarop wij kunnen afspreken in omgeving Middelburg. Verder krijgen wij op school ondersteunende lessen en begeleiding, zodat wij de informatie op school kunnen bespreken. Wij hopen op een situatie waarin wij ons kunnen ontwikkelen en u iets aan ons advies zult hebben

Mocht u interesse hebben of iemand kennen kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar 0949671@hr.nl

Met vriendelijke groet,

Sofie de Nooijer en Kim Dreesens 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)