Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Betsy

Geschreven op: Vrijdag 16 November 2018 om 17:42
Ongepast of beledigend?

Twee jaar geleden heb ik op 51 jarige leeftijd een herseninfarct gehad. Uiterlijke kenmerken heb ik nooit gehad, wel moeheid,woordvindstoornissen en snelle overprikkeling. Van het laatste ondervind ik veel hinder in mijn werk, na een halve dag werken, ben psycholoog, neem ik niets meer op. De huisarts erkend dit niet en wil mij anti-depressiva voorschrijven,maar ik ben niet depressief, integendeel, ik geniet van het leven! Ik zou graag erkenning van mijn klachten krijgen i.v.m. de mogelijke consequenties voor de toekomst van mijn werkzame leven. Heeft iemand een goed advies? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Gretie op Zondag 25 November 2018 om 19:36 Ongepaste reactie?

Beste Betsy, 7 maanden geleden heb ik een herseninfarct gehad, ik ben 45 jaar en heb een kindje van 1 jaar. In het begin leek het alsof ik geen schade had opgelopen, algauw liep ik tegen de vermoeidheid op en was erg gevoelig voo4 prikkels. De revalidatie arts heeft t meteen opgepikt en me een poliklinisch revalidatietraject ingestuurd. Nu gaat het stukken beter en krijg ik arbeids traject begeleiding om ook weer in mijn werk te kunnen functioneren. Laat je dus doorsturen naar een neuroloog en revalidatie arts! Het is zonde om zelf aan te blijven modderen!


Geschreven door: Betsy op Maandag 26 November 2018 om 21:28 Ongepaste reactie?

Beste Gretige,
Dank je wel voor je reactie! Dat doet me goed!
Ik ga zeker je advies opvolgen en het voorleggen aan mijn leidinggevende. Aan dit advies heb ik meer dan alle info over CVA bij Alkmaar.


Geschreven door: Johan op Donderdag 20 December 2018 om 09:33 Ongepaste reactie?

Beste Betsy,

Ik kan me je gevoel aangaan de de huisarts heel goed voorstellen.
Zelf heb ik meerdere herseninfarcten gehad (zoals later bleek.
Bij de eerste 2 werd ik gelijk richting ziekenhuis gestuurd (afdeling neurlogie) waar ik een scan van de rug kreeg omdat mijn rechterbeen weinig meer deed.
De volgende dag werd ik weer naar huis gestuurd met de mededeling dat mijn rug in orde was.
Bij de laatste keer had ik een hangende mondhoek, gedeeltelijke uitval rechter been en arm.
Men wilde me wederom naar hetzelfde ziekenhuis sturen waar ik geen vertrouwen in had.
Op verzoek naar het VU ziekenhuis in Amsterdam en binnen no-time de uitslag: meerdere herseninfarcten gehad.
Laat je niet uit het lood slaan maar verzoek een onderzoek bij het VU en vraag vooraf naar een neuroloog die hespecialiseerd is in dit soort dingen.

Sterkte Johan


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)