Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Studenten Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven

Geschreven op: Woensdag 5 December 2018 om 10:52
Ongepast of beledigend?

Wij zijn 5 studenten aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Vanuit verschillende paramedische opleidingen doen wij een project over preventie. Hierbij hebben wij voor het onderwerp CVA gekozen. Tijdens dit project gaan wij ons erop richten om een product te verzinnen om de afname van de sociale contacten na een CVA te voorkomen. Zou u de enquÍte in de onderstaande link in willen vullen, wanneer u zelf afname van sociale contacten ervaart na uw CVA? Hier zal u ons enorm mee helpen. Alvast bedankt.

https://docs.google.com/forms/d/1DLsAV0I1WClF3kaDebCf4OZp4mjdY-psf7IF_Ud36Zc/prefill
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Studenten Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven op Woensdag 5 December 2018 om 10:57 Ongepaste reactie?

Hierbij de werkende link als deze niet werkt kunt u de link hierboven kopiŽren en plakken in uw zoekbalk.

https://docs.google.com/forms/d/1DLsAV0I1WClF3kaDebCf4OZp4mjdY-psf7IF_Ud36Zc/prefill


Geschreven door: Jens op Zaterdag 22 December 2018 om 22:09 Ongepaste reactie?

Hallo , ben 23 jaar en
Heb een week geleden een CVA gehad. Ik wil jullie enquÍte invullen maar de link werkt niet.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)