Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Greetje

Geschreven op: Donderdag 6 Juni 2019 om 21:06
Ongepast of beledigend?

In november j.l. heb ik een hersenbloeding gehad, nu nog last van slikproblemen en de keel voelt dik aan, wie herkent dit en kan eventueel wat tips geven om hier mee om te gaan.Ik ervaar het zelf als behoorlijk vervelend, en drukkend gevoel. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Andries op Zondag 30 Juni 2019 om 13:59 Ongepaste reactie?

Zelf ook een hersenbloeding gehad en de nawee''en ervan hebben betrekking op de keel en borst klinkt echt niet zo vreemd . Daarbij komt dat de medicijnen de uitwerking hebben waardoor de tong en keel dikker worden en aanvoelen .


Geschreven door: greetje op Zondag 11 Augustus 2019 om 11:17 Ongepaste reactie?

Bedankt voor je reactie Andries.
Hoe lang is het bij jou geleden en verneem je ook verbetering?
In het begin was het bij mij erger dan nu en het wisselt zelfs per dag.


Geschreven door: Andries op Zondag 22 September 2019 om 18:23 Ongepaste reactie?

Ja het wisselt elke dag , beter word je nooit meer helemaal alleen hoop ik ooit nog eens op een dag dat ik alles kwijt ben maar dat zal wel niet . Veel last van hartkloppingen door de medicijnen iedere dag weer opnieuw . Maar als ik stop met innemen gaat m''n bloeddruk weer omhoog dus ben verplicht die rommel te blijven nemen anders bestaat het risico op een 2e hersenbloeding en dat wil geen mens nietwaar .


Geschreven door: greetje op Vrijdag 1 November 2019 om 12:20 Ongepaste reactie?

Hallo andries,
Het is bij mij nu straks een jaar geleden en bij jou?
Het gaat nog steeds wat wisselend, dus ik hoop dat er nog wat verbetering komt. ik kan ook niet zonder medicatie. Inderdaad je wacht niet op nog een hersenbloeding. Maar laten we positief blijven. Veel sterkte toegewenst


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)