Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Edwin

Geschreven op: Maandag 18 November 2019 om 23:39
Ongepast of beledigend?

Ik heb in december 2018 een CVA gehad in de kleine hersenen. Voor mijn gevoel ben ik daar heel aardig van hersteld. Ik blijf echter met ťťn ding zitten - als ik enige tijd aan het werk ben (achter de computer of anderszins) dan krijg ik een drukkend gevoel in mijn hoofd, een beetje een licht gevoel. Als ik dan een uurtje ga liggen dan zakt het weg en dan kan ik daarna weer een tijdje verder. Bij de dokter kunnen ze niks geks vinden (bijvoorbeeld een voorhoofdholteontsteking of allergiŽn). Zijn er andere mensen die dit herkennen? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Wilfred op Zaterdag 30 November 2019 om 00:49 Ongepaste reactie?

Hallo Edwin,
ik heb een CVA gehad in september 2018 een tia in april 2019 en een tia in september 2019 begin november 2019 vervroegd volledig afgekeurd.
de problemen die ik heb zijn concentratie vermogen erg achteruit gegaan, na elke lichte inspanning erg moe, hele dagen hoofdpijn (drukkend bij aanvallen dan ga ik slapen en hele dagen gegons in mijn hoofd) , prikkels van licht en geluid, angstig en kwaad omdat ik de simpelste dingen niet meer kan.
ik ben nu 61jaar en probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen met mijn vrouw om de moed erin te houden.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)