Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Shua

Geschreven op: Vrijdag 7 Februari 2020 om 14:19
Ongepast of beledigend?

Ik ben een man van 72 jaar en heb een tia gehad op 17 september het vorige jaar. Nu ben ik heel vaal doe, zaken na de oefeningen. Ik heb 2x in de week ergotherapie en dat helpt mij goed, maar met slikken hou ik problemen... zijn er deelnemers die dit ook hebben?
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Carla op Zaterdag 15 Februari 2020 om 16:25 Ongepaste reactie?

Mijn man heeft in 2004 een hersenbloeding gehad en hij heeft daardoor niet zozeer problemen met slikken alswel met verslikken.


Geschreven door: Shua op Donderdag 20 Februari 2020 om 11:49 Ongepaste reactie?

Carla, dank voor je reactie. Dat is ook mijn probleem, het veroorzaakt ook irritatie bij mijn partner. Heb jij daar ook last van?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)