Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Mo

Geschreven op: Maandag 2 Maart 2020 om 19:11
Ongepast of beledigend?


Ik heb op mijn 20 syndroom van wallenberg acuut blind aan de rechterkant van mijn linkeroog evenwicht stoornis dat ik niet meer in staat ben om mijn evenwicht in staande positie te behouden,oneven ademhaling,bewustzijn vermindering:alsof je niet weet waar je bent of je slaapt of wakker bent.bloedruk verlaging, verlaagd hartritme, slik stoornis ik stik nog steeds dagelijks in eten.

En toen ik aan kwam bij de huisarts werd ik naar huis gestuurd met als diagnose. Paniekaanval of hyperventilatie!!!

Waardoor ik dus niet behandeld kon worden en helaas de symptomen zijn gebleven.

Tot vandaag de dag heb ik nog nooit een diagnose gekregen omdat de toenmalige huisarts.uiteraard ook naar het ziekenhuis stuurde.dat het waarschijnlijk psychisch was.

Ik heb de eerste 3 maanden ernstige ademhaling problemen gehad en lag half in coma en was bijna dood wist niet wie de mensen om me heen waren en de toenmalige huisarts ging zelfs nog verder en stuurde naar de neuroloog waar mijn familie toen heen bracht dat ik een psychose had. En dit is jaren zo doorgegaan. Mijn moeder beheerste de Nederlandse taal niet en de huisarts maakte hier misbruik van en heeft zelfs opmerkingen gemaakt als misschien is hij altijd zo geweest of misschien zit het in de familie.
En zo kan ik verder en verder gaan.

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)