Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Beroerte.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Beroerte.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Renť

Geschreven op: Zondag 22 Maart 2020 om 22:34
Ongepast of beledigend?

Hallo,
In 2016 heb ik een herseninfarct gekregen en ben nu na twee jaar ziekte volledig afgekeurd voor arbeid. Ben nu 52 en nog veel te jong natuurlijk. Het is nu bijna 4 jaar geleden en het gaat redelijk goed. Mijn beperkingen zijn de bekende problemen waar de meesten last van hebben. Acceptatie heeft wat langer geduurd maar ben er nu klaar mee. Waar ik nu een beetje mee worstel is wat er nu met het corona virus gebeurt in de wereld en met name in ons eigen land waarbij bijna alles tot stilstand komt prettig bij mij binnenkomt. Niet het feit dat het gevaarlijk is en dat mensen komen overlijden maar de rust die ontstaat. Zijn er meer mensen die dit ook zo voelen. De maatschappij is normaal zo snel in beweging dat het voor mij niet bij te houden is. Deze periode geeft mij gewoon rust. Ik hoop natuurlijk dat dit niet lang duurt en het is vreselijk dat er mensen omkomen.
Laten we ons allemaal aan de regels houden en zo deze periode doorkomen. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Beroerte.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)